Cartoons

Het gebruik van cartoons is een goede manier om de attentie waarde van uw publicaties te verhogen. Of u er nu gebruik van maakt in uw personeelsblad, op social media of tijdens een vergadering, de humor en de kracht om met een plaatje een onderwerp duidelijk te maken is ongeëvenaard.

Kenmerkend voor cartoons is dat ze humor bevatten. Soms gaat het om een echte dijenkletser, maar meestal is de humor subtiel aanwezig. Je wilt vooral geen mensen beledigen, maar liever aangenaam verrassen. In de meeste gevallen maak ik de cartoon, maar bedenk ik ook het idee. Afhankelijk van de inspiratie kan het zijn dat ik meerdere voorstellen per onderwerp lever waaruit u kunt kiezen. Natuurlijk kunt u ook zelf een idee aandragen. Een cartoon kan eenvoudig zijn en bestaan uit bijvoorbeeld een enkel figuurtje die iets zegt tot een veel ingewikkelder beeld waarbij allerlei zaken samenkomen in een volle tekening.

Als Cartoon Factory ben ik in staat meerdere stijlen van tekenen te hanteren. Als eerste is er natuurlijk de typische Tom van Wanrooy stijl, die voor de meeste doeleinden prima geschikt is. Maar daarnaast kan ik ook stijlen van anderen kopiëren, zonder dat het plagiaat wordt. Een aantal andere stijlen waarin ik opdrachten heb uitgevoerd zijn: de Southpark stijl, de Asterix stijl, de Klepzeiker stijl, de Fokke & Sukke stijl, de Opland stijl en de Peter van Straaten stijl. Het is nogmaals niet de bedoeling om werk van andere kunstenaars na te maken, ik gebruik enkel de lijnvoering en sfeer van deze artiesten en maak daar nieuw werk mee.

Uiteraard kunt u uw wensen voorleggen en kijken wat de beste optie is. Elke tekening is uniek en op maat gemaakt voor de klant dus wacht niet langer, visualize your ideas!

Eventueel is het mogelijk in andere stijlen te werken.