Animatie

Animaties zijn populair. Zeker de zogenaamde whiteboard animaties en de info animaties blijken een handig middel om een complex verhaal voor iedereen begrijpelijk te maken. Veelal worden de whiteboard animaties digitaal gegenereerd, wat inhoud dat de hand in beeld niet echt tekent, maar het wel zo lijkt. Dit is een tijd en dus ook kostenbesparende methode. Hecht u echter aan het traditionele handwerk, dan is het mogelijk het tekenen echt te filmen. The Cartoon Factory heeft intussen een aardige portfolie opgebouwd met diverse soorten animaties. De keuze is aan u.

De werkwijze is dat ik, al dan niet na telefonisch overleg, een voorstel op maat doe. Na een verdere inhoudelijke briefing in de vorm van een script, werk ik het concept uit in een storyboard. Dat geeft u een goed beeld van hoe de animatie er uit gaat zien en hoe de boodschap verwerkt is. Na goedkeuring van het storyboard ga ik beginnen aan de animatie. Eventueel kunnen er in een later stadium nog wijzigingen plaatsvinden. Daarnaast kan ik zorgen voor een perfecte voice-over, een must als je een professionele uitstraling wilt hebben.

Uiteraard kunt u uw wensen voorleggen en kijken wat mogelijk is. Een animatie is een duurzame en heldere manier om uw boodschap over het voetlicht te brengen, visualize your ideas!