Karikaturist

Voor een geslaagde karikatuur vanaf foto moet u toch echt bij The Cartoon Factory zijn. Mijn belangrijkste uitgangspunt is, dat de tekening een goede gelijkenis moet hebben. U kunt kiezen uit meerdere prijscategorieën. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de tekening leuk is maar niet confronterend. De ontvanger moet er tenslotte ook van kunnen genieten!

Vanaf ongeveer 4 personen wordt het een groepskarikatuur. Een mooi cadeau om bijvoorbeeld een jubileum van een groep mensen te vereeuwigen.

Bij het sneltekenen kom ik bij u langs op uw personeelsfeest of in uw beursstand om live karikaturen te tekenen. Dat kan op meerdere manieren, zo kan ik op papier tekenen, op de Ipad, waarbij men een print van de tekening ontvangt, of op bierviltjes. Ook hier ben ik in staat om op allerlei manieren te werken. Ik maak ongeveer 10 tot 12 tekeningen per uur, indien nodig kan ik nog sneller tekenen en haal ik 20 personen in een uur.

Uiteraard kunt u uw wensen voorleggen en kijken wat de beste optie is. Elke tekening is uniek en op maat gemaakt, wacht dus niet langer, visualize your ideas!

Groepskarikatuur

Een groepskarikatuur tekening om al uw personeelsleden, deelnemers of gezinsleden te vereeuwigen.

Lees meer

Karikatuur van foto

Karikaturen op maat. Eenvoudig vanaf foto in 4 prijsklassen. Snel, betaalbaar en hoge kwaliteit.

Lees meer

Karikatuur workshop

Een karikatuur workshop is een bijzonder creatieve manier om mensen bij elkaar te brengen. Ervaar ook de kunst van het overdrijven.

Lees meer

Sneltekenen

Een klasse sneltekenaar op uw evenement? Op papier, bierviltje of digitaal, tekenaar Tom maakt van iedereen een goed gelijkende en grappige karikatuur.

Lees meer