Karikatuur van foto

Een mooie karikatuur om iemand te bedanken of in het zonnetje te zetten. Wat is er nu leuker om er een te geven? Natuurlijk, om er een te krijgen! Voor een geslaagde karikatuur bent u bij The Cartoon Factory aan het juiste adres. Mijn belangrijkste uitgangspunt is, dat de tekening een goede gelijkenis moet hebben. Daarnaast vind ik het belangrijk dat de tekening leuk is maar niet confronterend. De ontvanger moet er tenslotte ook van kunnen genieten!

Normaal is de werkwijze dat ik van u een of meerdere foto’s ontvangen. Dat kan uiteraard per mail. Aan de hand daarvan en van de meegeleverde aanvullende informatie, maak ik de tekening. U krijgt deze dan in lage resolutie ter beoordeling en als u tevreden bent stuur ik na betaling de hoge resolutie versie toe. Deze dient u dan af te drukken en eventueel in te lijsten. Afdrukken en inlijsten kunt u ook aan mij uitbesteden.

Kwalitatief en prijstechnisch zijn er 4 categorieën;

Cat.1 alleen het hoofd in zwart/wit

Cat.2 hoofd en lichaam plus omgeving in zwart/wit

Cat.3 hoofd en lichaam eenvoudig in kleur

Cat.4 hoofd en lichaam plus omgeving in kleur

Daarnaast is het mogelijk dat u meerdere personen op een tekening wilt hebben. In dat geval rekenen we per hoofd en hoe meer hoofden des te lager de stuks prijs.

Uiteraard kunt u uw wensen voorleggen en kijken wat mogelijk is. Een karikatuur aan de muur waar ik uren naar tuur? The Cartoon Factory makes it happen!